Onze vloeren

Bodesign

Unieke cementgebonden systeem (4-6mm dikte) met natuurlijk minerale look voor zowel wand als vloerbekledingen. Hier zijn 5 tot 6 dagen en lagen nodig om de bekleding af te werken. Dit product is iets dikker qua consistentie en vandaar ook geschikt voor verticale oppervlaktes. Elke vorm kan hiermee uitgewerkt worden zolang er voldoende ruimte is om te verwerken. Dit systeem is net als alle andere vloersystemen waterdicht en wordt voorzien van 3 zuivere transparante polyurethaan vernislagen. De mogelijkheden en combinaties zijn werkelijk oneindig. Deze unieke design bekleding is verkrijgbaar in bijna alle NCS kleuren, ook 2 kleuren kunnen gemengd worden door middel van bepaalde technieken om nog meer te kunnen spelen met kleuren en nuances.

Bopur

Strakke en naadloze elastische comfort polyurethaan gietvloer van ongeveer 3-6 mm dikte. Een droom om op te lopen gezien het super zachte karakter en eenvoudig te onderhouden daar dit systeem volledig voegloos kan geplaatst worden. Dit vloertype kan in 5 lagen en dus 5 dagen afgewerkt zijn. Deze gietvloer is tevens heel goed bestand tegen scheuren of zettingen vanuit de ondergrond. Dit vloertype is verkrijgbaar in alle RAL of NCS kleuren en dit in een unie kleur of in betonlook effect waarbij 2 basiskleuren met elkaar gemengd worden om zo bepaalde nuances te creëren.  Gezien de elasticiteit is deze vloer ook goed voor de akoestiek gaande van -2dB (3mm) tot -12dB (6mm) Deze gietvloer kan toegepast worden op tegels, OSB, beton of chappe.

Bocem

Polybeton imitatie cementgebonden gietvloer met mogelijke diktes van 6-30mm en maximale kwaliteit en afwerking. Deze vloer bestaat tevens uit 5 lagen die per dag geplaatst worden. Doordat dit product een zeer vloeibaar karakter heeft kunnen wij deze gietvloer veel fijner afwerken in hoeken en kleine ruimtes tegen over een ‘gewone’ polybeton vloer. Deze vloer kan gebruikt worden als eindafwerking te vergelijken met een polybeton vloer qua look maar bepaalde types kunnen ook gewoon gebruikt worden als egalisatielaag waar er minder dan 4cm opvulling nodig is. Dit systeem kan je vanwege zijn vloeibare karakter niet toepassen op de verticale vlakken zoals bij de Bodesign. Deze bekleding is tevens verkrijgbaar in alle NCS en RAL kleuren.

Bopox

Dit is een hoog chemisch-bestendige, harde en sterke epoxy gietvloer van 3-4mm dikte, ontwikkeld voor in garages of andere technische ruimtes. Gezien zijn hardheid kunnen we waar nodig eventueel een glasvezel versterkingsvlies in de gietvoer verwerken om scheuren tegen te gaan. De epoxy gietvloer kan in 3 lagen geplaatst worden. Deze gietvloer kan indien gewenst ook voorzien worden van een antislip slijtkorrel. We beschikken tevens over een 100% weekmaker en UV bestendige toplaag die na 12u volledig chemisch en mechanisch kan belast worden. Wij kunnen dus bvb. in een weekend op 3 dagen tijd uw volledige vloer plaatsen/renoveren waarna de vloer maandag eerste uur terug in gebruik kan genomen worden. Dit is dus de vloer voor snelle renovaties bij tijdgebrek. Dit vloertype is tevens verkrijgbaar in alle RAL of NCS kleuren.

Borock

Voor een authentieke marmer of steen look voor het project kan U voor dit troffelvloer systeem kiezen van 5 tot 30 mm dikte. Dit systeem kan zowel binnen als buiten toegepast worden en is in 3 lagen te plaatsen. Ook hier zijn de kleurkeuzes heel uitgebreid maar niet op basis van RAL of NCS maar op natuurlijk kleur zoals echte marmer.  Dit is een damp doorlatend vloersysteem en kan dus geplaatst worden in kelders of andere ruimtes waar er opstijgend vocht of dampspanning is. De bekleding is ofwel open van structuur en is dan damp doorlatend of kan gesloten zijn qua structuur door het dichtwerken van de openingen met een hars, maar dan is het niet meer damp doorlatend. Dit zijn dus aggregaten van 1-5mm dikte die met een bindmiddel gemengd worden om dat manueel uit te smeren. 

Bofast

Sneldrogend elastisch terras acrylaat gebonden vloersysteem voor buitentoepassing met diktes van 2 tot 6mm. Gezien het industriële karakter is dit niet geschikt om binnen te plaatsen en is enkel verkrijgbaar in de RAL kleuren. De eindafwerking kan in een unie kleur of gespikkeld zijn maar steeds met antislipkorrel. We kunnen met deze vloer wel een effect creëren waarbij de geplaatste gietvoer van binnen visueel doorloopt naar buiten gezien we in identiek dezelfde RAL kleur kunnen afwerken. Dit systeem kan op 1 dag geplaatst worden en is na 2u drogen reeds bestand tegen neerslag. Met deze bekleding kunnen wij uw oude tegel of beton terras snel en efficiënt renoveren. Deze gietvloer is standaard voorzien van een lichte antislip gezien de buitentoepassing.