Onze vloeren

Bodesign

Unieke cementgebonden systeem (4mm dikte) met natuurlijk minerale look voor zowel wand als vloerbekledingen. Dit systeem is net als alle andere vloersystemen waterdicht. De mogelijkheden en combinaties zijn werkelijk oneindig. 

Bopur

Strakke en naadloze elastische comfort polyurethaan gietvloer van ongeveer 3-4 mm dikte. Een droom om op te lopen en te onderhouden. Deze gietvloer tevens heel goed bestand is tegen scheuren of zettingen vanuit de ondergrond.

Bocem

Polybeton imitatie cementgebonden gietvloer met minimale diktes van 6-30mm en maximale kwaliteit en afwerking. Dit systeem kan je vanwege zijn vloeibare karakter niet toepassen op de wanden zoals bij de Bodesign. Ook in de hoeken en kleinste ruimtes in tegenstelling tot een gewone betonvloer.

Bopox

Een hoog chemisch-bestendige en sterke epoxy gietvloer van 3-4mm dikte ontwikkeld voor in garages of andere technische ruimtes. We beschikken tevens over een 100% weekmaker bestendige toplaag.

Borock

Voor een authentieke marmer of steen look voor het project kan U voor dit troffelvloer systeem kiezen van 5 tot 30 mm dikte. Ook hier zijn de kleurkeuzes heel uitgebreid. 

Bofast

Sneldrogend elastisch terras acrylaat gebonden vloersysteem voor buitentoepassing. Dit systeem kan op 1 dag geplaatst worden om zo uw oude tegel of beton terras te renoveren en is standaard voorzien van een lichte antislip.