Wat doen we

Bolisol is een dochteronderneming van Bogaert kunststofvloeren nv maar dan enkel en alleen gespecialiseerd in het plaatsen van decoratieve high-quality vloersystemen.

Er is dus de nodige basis met veel kennis en ervaring gezien het moederbedrijf reeds meer dan 25 jaar bestaat.

Onze gietvloeren zijn ideaal als renovatievloeren gezien wij rechtstreeks op tegels of houten vloeren kunnen werken. Hierdoor is er geen uitbraak nodig wat tijd en kosten besparend werkt.

Ons doel is om samen een unieke designvloer van te plaatsen in ruimtes waar mensen wonen of werken. Daarom werken we enkel met producten op basis van natuurlijke grondstoffen.

Wij plaatsen verschillende soorten coatings op wanden en vloeren zoals onze Bopur elastische polyurethaan gietvloeren die heel zacht aanvoelen en de nodige comfort geven.

Ook de Bodesign cement vloeren worden zowel op wand en vloer geplaatst, de natuurlijke minerale look van deze vloer pas in bijna elk interieur.

Met onze Bopox zijn we uniek in de markt om bijvoorbeeld Uw garagevloer te voorzien van een unieke vloer met een heel speciale weekmakerbestendige toplaag.

We kunnen u ook een polybeton imitatie vloer aanbieden namelijk ons Bocem vloersysteem..

Indien U de unieke mogelijkheid wilt om het visuele effect van uw designvloer door te trekken naar uw terras kan dit met onze sneldrogende Bofast terrasvloer, resistent tegen alle weersomstandigheden.

Voor meer gedetailleerde informatie neemt U best contact op met ons waarna wij U de nodige informatie zullen verschaffen gezien elke project uniek en specifiek is.